Friday, November 06, 2009

roots.

hairankah bila anda di passing2 di kalangan rakan2 nya dan juga abangnya? "okay. korg bley try ex girlfriend aku sekarang, kalo dapat, bagosla. aku dah tak nak dye lg". hairankah bila anda pernah mendengar si dia berkata begitu kepada rakan2nya suatu ketika dahulu? ketika itu anda tidak ambil kisah kerana ex girlfriend si dia bukanlah anda. hari ney anda kisah.

dunia ini menakutkan rupenye. terasa ingin lari jaoh ke tempat yang tiada orang kenal sy, mahupun si dia. no, this is not what i wanted. i wanted to start over, to forget, to move on. i dont need to be reminded of u in any way. so please, stop asking them to test me. u should know very well i had loved u truely before this. i dont need to be humiliated anymore. enough of that okay? just leave me alone, and accept this the way it is.

3 comments:

Fifi Zahira said...

ceh.aku benci gle sial laki mcmtu.
ade ths guy dulu, aku knl lg tak senonoh. mule mule die couple dgn minah ni, pastu, bestfren minah tu, pastu besfren lg satu.heeeeh.pastu, die suruh kwn die plk, usha ex die. meloyakan doe.

meanie ninie said...

that kind of people are call assholes! ;) or in british, ARSEholes.. i still can't believe there are people yang sangat close minded mcm tuh lagi dlm dunia ini.. i just pity them. :)

xoxo

Nur Shakhina Ahmad said...

fifi: lelaki sebegini mmg sial bangat. tataw ape lg yg dye nk. da abes cte tu, abesla. nk pnjg2 cte lg plakk. isk.

ninie:yeahhh. mmg tersgtla ARSEHOLE nye kn. but wht to do, i just ignore ajela ape yg dye wat. and i hope tht he'll stop. seriously. =)